Ārlietu ministrija publicē ārvalstu ieviestos ierobežojumus Covid-19 laikā

14.05.2020. 08:38

Ņemot vērā koronavīrusa izraisītās slimības Covid–19 izplatību pasaulē, Ārlietu ministrija turpina apkopot valstu ieviesto sabiedrisko un ieceļošanas ierobežojumu sarakstu, kas pastāvīgi tiek papildināts un atjaunots.

Vienlaikus atgādinām, ka Latvijas valstspiederīgos, kuriem šajā laikā nepieciešama konsulārā palīdzība, aicinām sazināties ar Latvijas vēstniecību konkrētajā valstī vai sūtīt e‑pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai zvanīt uz konsulārās palīdzības diennakts tālruni +371 26 33 77 11.

Ceļotājus, kuri atgriezušies Latvijā vai ārkārtējās situācijas laikā izlēmuši neatgriezties, lūdzam atsūtīt savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Ārlietu ministrijas apkopoto ārvalstu ieviesto ierobežojumu sarakstu skatīt šeit.

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā