Izsludināts līdzfinansējuma granta projektu konkurss attīstības sadarbības un globālās izglītības projektiem

01.02.2021. 13:08
Izsludināts līdzfinansējuma granta projektu konkurss attīstības sadarbības un globālās izglītības projektiem

Ārlietu ministrija izsludina līdzfinansējuma granta projektu konkursu “Atbalsts Eiropas Komisijas un citu starptautiskās palīdzības finansētāju finansētiem attīstības sadarbības un attīstības (globālās) izglītības projektiem Latvijas Republikas noteiktajās saņēmējvalstīs un Latvijas Republikā”.

Līdzfinansējuma granta projektu konkursā prioritāri tiks atbalstīti attīstības sadarbības projekti. Šiem projektiem saņēmējvalstis var būt jebkura partnervalsts, tomēr izvērtēšanā priekšroka tiks dota projektu īstenošanai ES Austrumu partnerības valstīs (īpaši Gruzijā, Moldovā, Ukrainā), kā arī Centrālāzijas valstīs (īpaši Kirgizstānā, Tadžikistānā, Uzbekistānā). Attīstības (globālās) izglītības projektu norises vieta ir Latvijas Republika.

Pieteikties konkursam var Latvijas Republikā reģistrētas pilsoniskās sabiedrības organizācijas (biedrības, nodibinājumi, sociālie partneri utt.). Konkursa dokumenti pieejami latviešu valodā.

Konkursā kopējais projektiem pieejamais līdzfinansējuma apjoms no Ārlietu ministrijas ir 25 800 EUR.

Projektu iesniegumi jāiesniedz elektroniski līdz 2020. gada 6. septembra pulksten 23.59.

Informācija par uzvarētājiem tiks publicēta Ārlietu ministrijas mājaslapā. Papildu informācijai aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 67015967 vai rakstīt e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā