Aicinājums dalībai International Charity Bazaar (ICB), 2022.gada 23.oktobrī Dublinā

12.10.2022. 17:50

Aicinām mūsu daiļamatniekus, māksliniekus un dažādu rokdarbu pratējus Īrijā piedalīties ikgadējā diplomātiskajā labdarības tirdziņā International Charity Bazaar (ICB), 2022.gada 23.oktobrī Dublinā, Royal Dublin Society vēsturiskajās telpās.

Šis būs pirmais ICB pēc pandēmijas sākuma un plānots, ka tajā piedalīsies lielākā daļa ārvalstu vēstniecības Īrijā, tai skaitā Latvijas, lai kopīgi vāktu līdzekļus labdarības mērķiem. Vienlaikus tirdziņa dalībvalstīm šī ir lieliska iespēja iepazīstināt pasākuma plašo apmeklētāju loku ar savu valsti.

Latvijas vēstniecība Īrijā vēlas izmantot šo lielisko iespēju, lai popularizētu ne tikai Latvijas eksporta produktus, bet arī mūsu talantīgo tautiešu māksliniecisko veikumu. Tāpat paredzēts, ka pasākumā ar saviem priekšnesumiem uzstāsies Dublinas latviešu tautas deju kopa Karbunkulis un bērnu tautas deju kopa Dzirnaviņas.

Ja vēlaties ar savu produkciju personīgi vai ar vēstniecības starpniecību piedalīties šajā labdarības tirdziņā, lūdzam nosūtīt informāciju par produkciju un kontaktinformāciju uz vēstniecības e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Izmantojam šo izdevību, arī lai aicinātu ikvienu interesentu apmeklēt šo unikālo un krāšņo pasākumu. Plašāk informācija ICB interneta vietnē: https://icbdublin.com/  vai Facebook: @InternationalCharityBazaarDublin