Latvijā oficiālā vizītē ieradīsies Japānas ārlietu ministrs

29.06.2021. 11:44

2021. gada 2. jūlijā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs tiksies ar Japānas ārlietu ministru Tošimicu Motegi (Toshimitsu Motegi), kurš Latvijā ieradīsies vēsturiskā vizītē – šogad aprit simtā gadskārta, kopš Japāna atzina Latviju de iure. Amatpersonas pārrunās starptautiskās aktualitātes, ES un Japānas attiecības, kā arī divpusējās sadarbības jautājumus.

Vizītes laikā Japānas ārlietu ministram arī plānota tikšanās ar Ministru prezidentu Arturu Krišjāni Kariņu, kā arī ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa un ārlietu ministru kopīga koka stādīšanas ceremonija par godu Latvijas un Japānas draudzības simtgadei.

Mediju ievērībai!

Pulksten 13.45–14.00 Latvijas ārlietu ministra un Japānas ārlietu ministra paziņojums medijiem pēc divpusējās tikšanās.

Foto un video iespēja medijiem klātienē atbilstoši epidemioloģiskajiem nosacījumiem. Dalību lūdzam pieteikt līdz 1. jūlijam pulksten 10.00, sūtot e-pastu Ārlietu ministrijai: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Paziņojuma tiešraide tiks nodrošināta Ārlietu ministrijas mājaslapā un ministrijas Facebook un Twitter kontā.

Pulksten 14.10–14.30 ārlietu ministru ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa, kā arī kopīga koka stādīšanas ceremonija Kanālmalas apstādījumos iepretim Latvijas Universitātes galvenajai ēkai.

Foto un video iespēja medijiem klātienē.

 

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā