Aicinām diasporas uzņēmējus piedalīties Biznesa brokastīs Londonā un Frankfurtē

16.08.2022. 15:25

Ja esi diasporas uzņēmējs vai savas nozares profesionālis, aicinām piedalīties Biznesa brokastīs 10. septembrī Londonā un 17. septembrī Frankfurtē.

Biznesa brokastu mērķis ir veicināt diasporas uzņēmēju satīklošanu, domapmaiņu un informēšanu par notiekošajiem procesiem Latvijā. Tā būs iespēja ne tikai iepazīt uzņēmīgus dažādu nozaru speciālistus, bet arī runāt un diskutēt par nozīmīgām tēmām.

Pasākumā klātesošos uzrunās Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica, Pasaules Brīvo latviešu apvienības (PBLA) priekšsēdis Pēteris Blumbergs, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns, Latvijas Bankas un Ekonomikas ministrijas pārstāvji.

Sarunu dalībnieki apspriedīs ekonomikas un drošības izaicinājumus Baltijas valstīs, makroekonomiku Latvijā, Latvijas atbalstīšanas iespējas un diasporas tēla vēstnešu programmu, Ekonomikas ministrijas pieejamās atbalsta programmas, 2023. gadā gaidāmo Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forumu (PLEIF) un Spotlight Latvia, kā arī citas uzņēmējiem aktuālas tēmas.

Pasākumu rīko Pasaules Brīvo latviešu apvienība sadarbībā ar Ārlietu ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Detalizēta informācija par pasākumu un Biznesa brokastu programmas ir pieejamas šeit: 

Biznesa brokastis Londonā programma

Biznesa brokastis Frankfurtē programma

Dalībai Biznesa brokastīs lūdzam reģistrēties šeit.

Vēršam uzmanību, ka reģistrēties dalībai pasākumā Londonā ir iespējams līdz 1. septembrim, savukārt dalībai pasākumā Frankfurtē – līdz 9. septembrim. Vietu skaits ir ierobežots. Pēc reģistrācijas Jums tiks nosūtīts apstiprinājuma e-pasts par dalību pasākumā.