Rīgā notiks Turcijas ārlietu ministra oficiālā vizīte

15.10.2019. 09:56

2019. gada 16. maijā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs tiksies ar Turcijas ārlietu ministru Mevlitu Čavušolu (Mevlüt Çavuşoğlu), kurš Latvijā uzturēsies oficiālā vizītē. Ministri pārrunās Latvijas un Turcijas divpusējās attiecības, drošības politikas jautājumus un sadarbību NATO, sadarbību starptautiskajās organizācijās un Eiropas Savienības un Turcijas attiecības.

Vizītes laikā M. Čavušolu ir paredzēta arī tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni, Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci un aizsardzības ministru Arti Pabriku.

 

Mediju ievērībai!

- Pie Brīvības pieminekļa:

Plkst.10.45-10.55 - ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa. Foto un video iespēja.

- Valsts prezidenta pilī:

Plkst.11.00-11.30 - tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni (Rīgas pils, Pils laukums 3). Foto un video iespēja tikšanās sākumā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kuri nav akreditēti darbam Rīgas pilī, aicināti pieteikties līdz 14.05. plkst.17, rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

- Ārlietu ministrijā:

Plkst.11.35 ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs sagaida Turcijas ārlietu ministru Mevlitu Čavušolu (ministrijas foajē). Foto un video iespēja.

Plkst.13.15-13.30 - ministru kopīga preses konference (Preses konferenču zāle, 1. stāvs. Valoda: latviešu–angļu). Foto un video iespēja.

- Saeimā:

Plkst.14.30 - tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (Jēkaba iela 11, Viesu zāle). Foto un video iespēja tikšanās sākumā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kuri nav akreditēti darbam Saeimā, aicināti iepriekš pieteikties Saeimas Preses dienestā, rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālr. 67087244.

Dalībai pasākumos Ārlietu ministrijā un pie Brīvības pieminekļa nepieciešama speciāla akreditācija. Latvijas valsts iestādēs akreditēto mediju pārstāvju dalību lūdzam pieteikt līdz 15. maija plkst. 15.00 Ārlietu ministrijas Mediju centrā uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Mediju pārstāvjiem lūgums plānot savlaicīgu ierašanos, bet ne vēlāk kā 30 minūtes pirms katra pasākuma.

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā