Latvijas vēstnieks Kārlis Eihenbaums apbalvots ar LNAK Goda ordeni

27.09.2021. 19:13

25. septembrī Latvijas vēstnieks Kanādā Kārlis Eihenbaums pēc Latviešu Nacionālās apvienības Kanādā prezidenta Andra Ķestera ielūguma piedalījās un sveica LNAK 22. Padomes ārkārtas sesijas dalībniekus Kanādas Latviešu centrā Toronto.

Latvijas vēstnieks Kārlis Eihenbaums pateicās par ciešo sadarbību, kā arī darbu, ko aktīvi veic Latviešu Nacionālā apvienība Kanādā, vienojot visus,  uzturot latviskumu, aizstāvot kopējās intereses,  iestājoties par Latviju un latviešiem. Vēstnieks Eihenbaums LNAK simboliski dāvināja Latvijas Republikas karogu, mudinot konstruktīvi darboties tālāk, kā arī vienmēr paturot prātā un arī sirdī mūsu kopīgo spēkavotu - Latviju un latvietību.

Aicinot domāt par jaunatni, vēstnieks Kārlis Eihenbaums Toronto Sestdienas skolas pārzinei Ilzei Maksiņai dāvināja grāmatas, kas noderēs mācību procesā.

LNAK prezidents Andris Ķesteris pateicās vēstniekam Kārlim Eihenbaumam un viņa dzīvesbiedrei Inārai par nenogurstošo darbu, enerģiju un idejām, kas LNAK, visas latviešu kopienas sadarbību ar Latvijas Republikas vēstniecību ir izvērtušas īpašā līmenī un dziļumā. LNAK prezidents Ķesteris norādīja, ka tas esot bijis laiks, kad bijis grūti "tikt līdzi", tik daudz izdarīts un tik daudz tiekot darīts.

LNAK vārdā Andris Ķesteris par izcilu ieguldījumu un sadarbību Kanādas, Latvijas un Kanādas latviešu kopienas labā vēstnieku Kārli Eihenbaumu apbalvoja ar LNAK Goda ordeni, atzinības zīmi, kas paredzēta tikai par ļoti īpašiem panākumiem un ir piešķirta pirmo reizi.