Latvijas vēstnieks Francijā pauž gandarījumu par Latvijas zīmolu dalību interjera dizaina gadatirgū "Maison & Objet"

13.09.2022. 12:33

2022. gada 12.septembrī Latvijas vēstnieks Francijā Eduards Stiprais apmeklēja Starptautisko interjera dizaina gadatirgu “Maison & Objet” Parīzē, kurā tika prezentēts Latvijas nacionālais stends un kopā 12 Latvijas zīmoli.

Nacionālajā stendā vēstnieks tikās ar An&Angel, Vaidava Ceramics, Aretai, Mammalapma, Etna Design, Dixieme Art, Kanttari pārstāvjiem. Vēstnieks apmeklēja arī tos Latvijas stendus, kas bija ārpus nacionālā stenda : Studio Natural, Livette’s Wallpaper, The Munio un Wigiwama, Sia Baibina.

Eduards Stiprais pauda prieku par daudzpusīgu un kvalitatīvu Latvijas uzņēmumu dalību Parīzes dizaina gadatirgū un ar Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem apsprieda to izredzes Francijas tirgū. Latvijas pārstāvji pauda gandarījumu par iespēju piedalīties šajā izstādē, kas ir sava veida instruments kontaktu dibināšanai ne tikai ar Francijas, bet arī ar citu Eiropas un pasaules valstu pārstāvjiem.

Starptautiskais interjera dizaina gadatirgus "Maison & Objet" ir viena no lielākajām un nozīmīgākajām interjera dizaina lietu izstādēm Eiropā, kurā tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences un kur vienkopus tiekas profesionāļi – gan ražotāji, dizaineri, gan arī iepircēji. Izstādē ik gadu redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila un interjera dizaina jomā. 

Šo izstādi ik gadu apmeklē gandrīz 80 tūkstoši profesionāļu – vairumtirgotāji, dizaina un arhitektūras salonu īpašnieki, dizaina profesionāļi,  kā arī mazumtirgotāji, dizaineri, arhitekti un citi.