Vēstniecībā Zviedrijā viesojas Latvijas būvniecības un interjera uzņēmumi

28.04.2022. 21:07
Vēstniecībā Zviedrijā viesojas Latvijas būvniecības un interjera uzņēmumi

Stokholmā 2022. gada 28. aprīlī Latvijas vēstniece Zviedrijā Ilze Rūse un LIAA pārstāvniecības vadītājs Zviedrijā Valters Jēkabsons rīkoja tikšanos ar Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem, kuri piedalās Stokholmā notiekošajā starptautiskajā būvniecības un nekustamo īpašumu izstādē “Nordbygg 2022”.

Par būvniecības un būvmateriālu ražošanas ilgtspējas jautājumiem, kā arī iespējām darboties Zviedrijas būvniecības un nekustamā īpašuma jomā uzņēmumu pārstāvjus uzrunāja Latvijas goda konsuls Malmē Andreass Pitliks un uzņēmuma “Urbanity Labs AB” dibinātājs Roberts Vangstāds.

LIAA Eksporta veicināšanas nodaļas vadītāja Kaspara Abika organizētajā nacionālajā stendā 2022. gadā pārstāvēti 10 būvniecības un interjera uzņēmumi.Papildus izstādē piedalās arī individuāli uzņēmumi no Latvijas.

Izstāde “Nordbygg” notiek katru otro gadu. 2020. gadā izstāde saistībā ar korona vīrusa izplatību tika atcelta. “Nordbygg” ir lielākā Ziemeļvalstīs notiekošā būvniecības un nekustamo īpašumu nozares izstāde, kurai ir apmēram 48 000 apmeklētāji. Izstādē piedalās dalībnieki no Skandināvijas, Baltijas valstīm un pārējām Eiropas valstīm. Sīkāk: https://www.nordbygg.se/