Vēstnieks Uldis Mikuts pārrunā divpusējo sadarbību ar Moldovas Infrastruktūras un reģionālās attīstības ministri Liliju Dabižu

08.08.2023. 11:48
Vēstnieks Uldis Mikuts pārrunā divpusējo sadarbību ar Moldovas Infrastruktūras un reģionālās attīstības ministri Liliju Dabižu

14. jūnijā Vēstnieks Uldis Mikuts tikās ar Moldovas Infrastruktūras un reģionālās attīstības ministri Liliju Dabižu (Lilia Dabija) .  Amatpersonas pārrunāja iespēju paplašināt Latvijas un Moldovas divpusējo sadarbību, kā arī iespēju intensificēt abu valstu sadarbību reģionālās attīstības politikas īstenošanā, Latvijas pieredzes nodošanu nacionālās likumdošanas saskaņošanā ar Eiropas Savienības acquis reģionālās attīstības jomā.

Kā arī tika pārrunāta saprašanās memoranda parakstīšana par sadarbību reģionālās attīstības jomā drīzumā gaidāmās  Vides un reģionālās attīstības ministra Māra Sprindžuka vizītes laikā.

 

 


Preses kontaktiem:

Latvijas Republikas vēstniecība Moldovā
Adrese: Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni 27, Kišiņeva, MD2012, Moldova
Telefons: +373 22 025260
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājas lapa: www.mfa.gov.lv/moldova

twr icon-facebook  icon-flickr 

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā