Latvijas vēstniece ANO, EDSO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē iesniedz akreditācijas vēstuli EDSO ģenerālsekretāra pienākumu izpildītājai

04.09.2020. 11:52

2020.gada 3.septembrī Latvijas vēstniece ANO, EDSO un citās starptautiskajās organizācijās Katrīna Kaktiņa iesniedza akreditācijas vēstuli EDSO ģenerālsekretāra pienākumu izpildītāja-vēstniecei Tūlai Irjolā (Tuula Yrjölä).

Svinīgās ceremonijas laikā Latvijas vēstniece izteica atbalstu EDSO saspringtajā starptautiskās drošības situācijā un pārrunāja organizācijas darbakārtības prioritātes visās EDSO dimensijās. Vēstnieces apsprieda pandēmijas ietekmi uz EDSO darbu konfliktu novēršanā un risināšanā.

 

Informācijai

Katrīna Kaktiņa darba gaitas Ārlietu ministrijā uzsāka 2003. gadā un karjeras laikā strādājusi ārlietu ministra birojā, vadījusi Starptautisko tiesību nodaļu un Juridisko departamentu, kā arī bijusi diplomāte Latvijas pastāvīgajā pārstāvniecībā ANO Ņujorkā.

Vēstniece ieguvusi bakalaura grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju Latvijas Universitātē, maģistra grādu tiesību zinātnē (LL.M.) ar specializāciju starptautiskajās tiesībās Džordžtaunas Universitātē ASV, kā arī Latvijas Kultūras akadēmijas Humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslās ar specializāciju Latvijas-Spānijas starpkultūru sakaros.

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā