Prakses iespējas Latvijas Republikas Pastāvīgāja pārstāvniecība ANO, EDSO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē

23.04.2024. 14:59
Prakses iespējas Latvijas Republikas Pastāvīgāja pārstāvniecība ANO, EDSO un  citās starptautiskajās organizācijās Vīnē

Latvijas Republikas Pastāvīgā pārstāvniecība ANO, EDSO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē piedāvā prakses iespējas Latvijā un Austrijā studējošiem studentiem vai brīvprātīgajiem.

Prakse dod iespēju iegūt pieredzi Ārlietu ministrijas un diplomātiskās pārstāvniecības darbā, kā arī ieskatu Vīnē esošo starptautisko organizāciju darba ikdienā.

Prakses iespējas tiek piedāvātas cauru gadu un prakses termiņi tiek individuāli saskaņoti. Pastāvīgā pārstāvniecība pēc prakses beigām var izsniegt rekomendāciju (latviešu un/vai angļu valodā).

Vēršam uzmanību, ka atlīdzība un dzīvesvieta praktikantam netiek nodrošināta. Tāpat vēršam uzmanību, ka praktikantam ir jābūt Eiropas Savienības vai NATO dalībvalsts pilsonim.

Vēlamais prakses ilgums ir vismaz mēnesis. Praktikantam nepieciešamas ļoti labas angļu valodas zināšanas (vismaz B2 līmenis) un iemaņas darbā ar Microsoft Office programmatūru.

Interesentus lūdzam aizpildīt Praktikanta pieteikumu un nosūtīt to uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 


Preses kontaktiem:

Pastāvīgā Pārstāvniecība ANO, ESDO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē
Stefan Esders Platz 4, A-1190, Vīne, Austrija
Tālrunis: +431 328 72 90
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv/vienna
Seko līdzi Pastāvīgajai Pārstāvniecībai Vīnē: twtr

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā