Aicinām pieteikties biedrības "Intelekta parks" rīkotajai diasporas bērnu un jauniešu vasaras nometnei

01.02.2022. 16:14

 

Daugavpils Universitātes Mūžizglītības, kultūras un zinātnes komunikācijas biedrība “Intelekta parks” aicina vecākus pieteikt savus bērnus izglītojošai  piedzīvojumu vasaras nometnei “#Lidojums.lv”.

Ja Jūsu bērns vai mazbērns ir no Latvijas, bet pašreiz dzīvo un mācās ārzemēs (diasporā),  biedrība "Intelekta parks" aicina viņu pavadīt vienu neaizmirstamu vasaras nedēļu Latvijā kopā ar vienaudžiem.

Biedrības “Intelekta parks” organizētā nometne "#Lidojums.lv" piedāvā iespēju gūt neaizmirstamus iespaidus, jaunus draugus, uzlabot vai pilnveidot latviešu valodas zināšanas, piedalīties aizraujošās ekskursijās, aktīvi un radoši strādāt radošajās darbnīcās, sportot, dziedāt kopā ar pieredzējušiem, augsti kvalificētiem un entuziastiskiem pedagogiem. Biedrība ir sarūpējusi arī kādu īpašu pārsteigumu!

Nometnes virsmērķis – stiprināt diasporas bērnu un pusaudžu saikni ar Latviju un abās kultūrtelpās dzīvojošo bērnu saziņu.

Nometnes norises laiks: 23.07. – 28.07.2022.

Nometnes mērķa grupa: bērni un pusaudži līdz 18 gadiem

Nometne ir bezmaksas. Ceļa izdevumi uz Latviju vai Latvijas teritorijā netiek kompensēti. Detalizēta informācija par visu nometnei nepieciešamo pēc nometnes dalībnieku nokomplektēšanas (aprīlī).

Šeit  varat apskatīties spilgtākos aizvadīto gadu  nometnes mirkļus: https://www.youtube.com/watch?v=8C6Bef5yKgA    

https://www.youtube.com/watch?v=kH-_0Rkogh8

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar projekta “#Lidojums.lv”  organizatoriem.

Kontaktinformācija:
mob. tālr: +37128133614 
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.