Valsts robežsardzes atskaites sanāksme, kas veltīta aktuālajiem Latvijas un Gruzijas robežapsardzības sadarbības jautājumiem.

20.12.2023. 10:05
Valsts robežsardzes atskaites sanāksme, kas veltīta aktuālajiem Latvijas un Gruzijas robežapsardzības sadarbības jautājumiem.

2023.gada 19.decembrī Gruzijā notika Iekšējās drošības fonda projekta Nr.VRS/IDF/2019/8 „Valsts robežsardzes sakaru virsnieku punktu darbība Gruzijā, Ukrainā, Moldovā un Baltkrievijā” atskaites sanāksme, kas veltīta aktuālajiem Latvijas un Gruzijas robežapsardzības sadarbības jautājumiem.

Sanāksmi atklāja Latvijas vēstniece Gruzijā Edīte Medne un ar ziņojumu uzstājās Valsts Robežsardzes sakaru virsnieks Gruzijā, pulkvedis Raitis Tiliks.

Starp konferences goda viesiem bija Latvijas robežsardzes priekšnieka vietnieks, ģenerālis Juris Martukāns, ES dalībvalstu sakaru virsnieki un Gruzijas sadarbības pārstāvji (Gruzijas Iekšlietu ministrijas Robežpolicijas, Patruļpolicijas, Migrācijas departamenta pārstāvi), kā arī Valsts robežsardzes amatpersonas, kuras prezentēja aktuālo situāciju uz Latvijas valsts robežas un aktuālos sadarbības jautājumus.

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Starptautiskās sadarbības pārvaldes sakaru virsnieks - pulkvedis Raitis Tiliks tika nosūtīts dienesta pienākumu pildīšanai uz Gruziju no 2023.gada 1.janvāra līdz 2023.gada 31.decembrim.

 

Vēstniecības ziņas