Lietuvas tūrisma nozares pārstāvjiem liela interese par Latvijas tūrisma semināru Viļņā “What’s new, Latvia?”

21.03.2024. 09:57
Lietuvas tūrisma nozares pārstāvjiem liela interese par Latvijas tūrisma semināru Viļņā “What’s new, Latvia?”

2024. gada 20. martā Latvijas vēstniece Solveiga Silkalna Viļņā atklāja Latvijas tūrisma semināru “What’s new, Latvia?” Lietuvas tūrisma nozares pārstāvjiem par Latvijas jaunākajām piedāvātajām iespējām tūrisma jomā.

Uzrunājot semināra dalībniekus, vēstniece pauda gandarījumu par Lietuvas iedzīvotāju izvēli visbiežāk apmeklēt savu kaimiņzemi Latviju, jo tieši Lietuvas iedzīvotājiem viens no populārākajiem galamērķiem ir Latvija. “Šis seminārs ir lieliska iespēja informēt Lietuvas tūrisma nozares pārstāvjus par jaunākajām tendencēm un ceļošanas iespējām Latvijā”, uzsvēra S.Silkalna.  

Seminārā ar prezentācijām uzstājās Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales tūrisma nozares pārstāvji, kā arī Rīgas, Rīgas reģiona un Jūrmalas tūrisma nozares dalībnieki, un to apmeklēja vairāk kā 40 Lietuvas tūrisma nozares un masu mediju pārstāvju un 20 Latvijas tūrisma nozares pārstāvju. 

Semināru ar Latvijas vēstniecības Lietuvā atbalstu organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departaments.