Latvijas vēstniecība Spānijā aicina pieteikties pasu un personas apliecību noformēšanai Barselonā 2023.gada 12. un 13.decembrī

10.11.2023. 15:35
Latvijas vēstniecība Spānijā aicina pieteikties pasu un personas apliecību noformēšanai Barselonā 2023.gada 12. un 13.decembrī

Konsulārā pieņemšana ar Mobilo pasu darbstaciju notiks Goda konsulāta Barselonā telpās 12. un 13. decembrī

Adrese: Consulado Honorario de la República de Letonia, Carrer Passeig de Gràcia 20, 5º 2ª 08007-Barcelona

Pieņemšanas laiki:

  • 12.decembrī (otrdiena) no plkst. 14.00 līdz 17:00
  • 13.decembrī (trešdiena) no plkst. 10:00 līdz 15:00

Pieteikties pases/ personas apliecības noformēšanai var tikai personas, kurām ir piešķirts personas kods un kuras norādījušas Fizisko personu reģistrā, ka dzīvo Spānijā, kā arī Fizisko personu reģistrā ir aktualizējušas ziņas vārda/uzvārda maiņas gadījumā.

Pakalpojuma saņemšana ir iespējama tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Pieteikšanās elektroniskajā pieraksta sistēmā pieraksts.mfa.gov.lv

Jāņem vērā, ka apmeklējums jāpiesaka tikai personai, kurai nepieciešams noformēt personu apliecinošu dokumentu (ja pase noformējama tikai bērnam, vecāku vārdi nav jānorāda).

Iesniedzamie dokumenti:

  • Pase un/vai personas apliecība;
  • Pirmreizēja personu apliecinoša dokumenta noformēšanai - dzimšanas apliecība, kurā minēti abu vecāku vārdi, uzvārdi, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes paziņojums par personas koda piešķiršanu;
  • Bērniem līdz 6 gadu vecumam, līdzi jāņem krāsaina pases izmēra fotogrāfija (5cm x 7cm).

Informējam, ka par pasu un personu apliecību pieteikuma noformēšanu ārpus vēstniecības telpām tiek iekasēta papildu konsulārā maksa 40 EUR.

Maksājumi būs jāveic ar pārskaitījumu.

  • Pases un personas apliecības noformēšana vienlaicīgi pieaugušajam maksā 115.00 EUR (+ 40.00 EUR par MRW kurjerpasta sūtījumu, ja vēlaties, lai nosūtītu noformētos dokumentus uz Jūsu adresi Spānijā).
  • Pases un personas apliecības noformēšana vienlaicīgi bērnam un jaunietim līdz 20 gadu vecumam maksā 100.00 EUR. (EUR (+ 40.00 EUR par MRW kurjerpasta sūtījumu, ja vēlaties, lai nosūtītu noformētos dokumentus uz Jūsu adresi Spānijā).