Edgars Rinkēvičs tiksies ar Ungārijas ārlietu un tirdzniecības lietu ministru

05.03.2021. 16:19
Edgars Rinkēvičs tiksies ar Ungārijas ārlietu un tirdzniecības lietu ministru

2021. gada 5. martā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs tiksies ar Ungārijas ārlietu un tirdzniecības lietu ministru Pēteru Sijjārto (Péter Szijjártó), kurš Latvijā ieradīsies darba vizītē.

Ministri pārrunās Latvijas un Ungārijas divpusējās attiecības, aktuālos Eiropas Savienības, drošības politikas un reģionālās sadarbības jautājumus. Tiks apspriestas arī Ungārijas kā nākamās Eiropas Padomes Ministru komitejā prezidējošās valsts prioritātes.

Vizītes laikā Ungārijas ārlietu un tirdzniecības lietu ministrs tiksies arī ar Valsts prezidentu Egilu Levitu, Rīgas metropolītu arhibīskapu Zbigņevu Stankeviču un veselības ministru Danielu Pavļutu.

 

Mediju ievērībai!

Pulksten 13.30–14.00 ministru kopīga tiešsaistes preses konference (platformā Zoom, pieslēgšanās līdz 13.15, valoda: latviešu–angļu). Foto un video iespēja.

Mediju pārstāvju dalību lūdzam pieteikt līdz 5. marta pulksten 09.00, sūtot e-pastu Ārlietu ministrijai: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 


Preses kontaktiem:
Komunikācijas grupa
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga, LV-1395
Tālrunis: (371) 67016 272;
Fakss: (371) 67828 121
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mājaslapa: www.mfa.gov.lv
Seko līdzi Ārlietu ministrijai: twtricon-facebookicon-flickricon instagramytb

baneris final vestniecibam Pierakstīties uz Ārlietu dienesta ziņu saņemšanu e-pastā

Vēstniecības ziņas

cache/thumbs/images_Diasporas_Lieldienas_jpg_1711446594_crop_665_by_420.jpg
26. marts, 11:50
Ungārijas latvieši vēstniecībā ieskandina Lieldienas

Pūpolsvētdienas priekšvakarā Latvijas vēstniece Ungārijā Agnese Kalniņa bija aicinājusi latviešu diasporas Ungārijā pārstāvjus ar ğimenēm uz Lieldienu ieskandināšanu vēstniecībā....

Lasīt vairāk