Latvijas Republikas vēstnieks Izraēlas Valstī Aivars Groza tiekas ar goda konsuliem

29.10.2020. 12:53

2020. gada 29. oktobrī vēstnieks Izraēlā Aivars Groza vēstniecībā tikās ar Latvijas goda konsuliem Izraēlā: Sāru Alalūfu (Sara Allalouf), goda ģenerālkonsuli un Asafu Kaspī (Assaph Caspi), goda konsulu.

Tikšanās laikā vēstnieks informēja goda konsulus par aktualitātēm Latvijas iekšpolitikā un ārpolitikā, arī par pēdējiem Covid krīzes ierobežojumiem. Tika pārrunāta goda konsulu ilggadējā sadarbība ar Latvijas vēstniecību Izraēlā – vēstnieks pauda gandarījumu un izteica pateicību par goda konsulu darbību Latvijas un Izraēlas sadarbības veicināšanā, kā arī izteica pārliecību par turpmāko auglīgo sadarbību.

Vēstnieks izklāstīja vēstniecības plānus attiecībā uz turpmākajiem plānotajiem pasākumiem abu valstu sadarbībā. Goda konsuli izteica gatavību sniegt atbalstu un palīdzību paredzēto pasākumu īstenošanā.

Latviju Izraēlas Valstī pārstāv 2 goda konsuli:
Goda ģenerālkonsulei Sārai Allalūfai konsulārais patents piešķirts 1997. gada 7. jūlijā, nosakot par konsulāro apgabalu Ašdodu;
Asafs Kaspi ir LR goda konsuls Eilatā kopš 2004. gada 17. maija, turpinot sava tēva un vectēva ilgstošo sadarbību ar Latviju.

Foto: Latvijas vēstniecība Izraēlā