Latvijas vēstniecība Austrijā 2022. gadā piedāvā prakses iespējas studentiem un brīvprātīgajiem

10.01.2022. 15:31

Vēstniecība Vīnē piedāvā prakses iespējas Latvijā, Austrijā, Šveicē, Slovākijā vai Lihtenšteinā studējošiem studentiem vai brīvprātīgajiem. Prakses iespējas tiek piedāvātas cauru gadu un prakses termiņi tiek individuāli saskaņoti. Prakse tiek organizēta, ievērojot Austrijā noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus.

Prakse nodrošina pieredzi Latvijas valsts pārvaldē, ieskatu Ārlietu ministrijas un diplomātiskās un konsulārās pārstāvniecības darbā, attīsta un liek pielietot praksē komunikācijas prasmes, precizitāti un koncentrēšanās spējas.

Vēstniecība praktikantam nodrošina darbvietu un datoru ar piekļuvi internetam. Atlīdzība un dzīvesvieta praktikantam netiek nodrošināta.

Labas prakses gadījumā vēstniecība pēc prakses beigām var izsniegt rekomendāciju (latviešu, vācu vai angļu valodā).

Vēlamais prakses ilgums ir vismaz mēnesis. Praktikantam brīvi jāpārvalda latviešu valoda, nepieciešamas labas vācu valodas zināšanas un iemaņas darbā ar Microsoft Office programmatūru.

Interesentus lūdzam aizpildīt Praktikanta pieteikumu un nosūtīt to uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pēc pieteikuma saņemšanas vēstniecība to izvērtēs un pozitīva lēmuma gadījumā sazināsies ar Jums par tālāko prakses noformēšanas gaitu. No pieteikuma iesniegšanas vēstniecībā līdz prakses uzsākšanai paiet aptuveni 3 mēneši.