Tikšanās ar Rīgas Juridiskās augstskolas 2023.gada ziemas sessijas absolventiem no Gruzijas.

08.02.2024. 15:37
Tikšanās ar Rīgas Juridiskās augstskolas 2023.gada ziemas sessijas absolventiem no Gruzijas.

2024. gada 6. februārī Latvijas vēstniecībā Gruzijā notika Rīgas Juridiskās augstskolas (RJA) Gruzijas absolventu tikšanās.

Pasākumu svinīgi atklāja Latvijas vēstniece Gruzijā Edīte Medne, ASV vēstniece Gruzijā Robina Danigana (H.E. Mrs Robin Dunnigan) un RJA direktore Ieva Rācenāja.

Atklājot pasākumu Edīte Medne sveica RJA Intensīvās programmas Eiropas tiesībās un ekonomikā 2023. gada ziemas sesijas absolventus no Gruzijas, kuri ar Ārlietu ministrijas atbalstu no budžeta attīstības sadarbības politikai, piesaistot ASV un citu partneru finansējumu, klātienē studēja Rīgā un devās arī nedēļu ilgā vizītē uz Briseli, lai tiktos ar Eiropas Savienības institūciju pārstāvjiem.

Vēstniece pateicās projekta donoriem, RJA par ieguldījumu izglītības programmu īstenošanā, kā arī pašiem projekta dalībniekiem par interesi un iesaisti RJA augstākās izglītības programmā.

Pasākuma neformālajā daļā klātesošie dalījās savās personiskajās atmiņās un stāstos par studijām RJA un vizīti Briselē. Dalījās atmiņās, ko guvuši, apceļojot Latviju, un apsprieda savas profesionālās karjeras izaugsmes plānus.