Latviešu-somu jauktais koris ”Ziemeļmeita” uzsāk jaunu sezonu un aicina savā pulkā jaunus dziedātājus

29.08.2022. 12:59

Latviešu-somu jauktais koris ”Ziemeļmeita” uzsāk jaunu sezonu un aicina savā pulkā jaunus dziedātājus. Esi mīļi aicināts mums pievienoties!
Ziemeļmeita ir braši uzņēmusi kursu uz Vispārējiem Latviešu Dziesmu svētkiem 2023. gada jūlijā. Vēl neko neesi nokavējis. Pievienojies mums šoruden, un arī Tava balss ieskanēsies Dziesmu svētku kopkorī Mežaparka lielajā estrādē! Kora maršrutā šoruden ieplānotas koncertpieturas Helsinkos, Espoo un Loimā, bet nakošā gada pavasarī izmetīsim apli līdz pašai Kopenhāgenai. Kora mēģinājumi un koncerti ir plānoti tā, lai palīdzetu mums labi sagatavoties galvenajam ceļojuma mērķim – Dziesmu svētkiem. Nāc uz mūsu pirmo šīssezonas mēģinājumu, izmēgini savu balsi un brauc kopā ar mums!

Jauno dziedātāju uzņemšana notiks trešdien, 7. septembrī, plkst. 17:40 Latvijas Vestniecībā Helsinkos, Armfeltintie 10.
Lūgums iepriekš pieteikties pie Ineses Huttunenas pa tālruni 050 544 0409 vai rakstīt e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Arī turpmāk šajā sezonā kora mēģinājumi notiks galvenokārt trešdienās Latvijas Vēstniecības telpās. Mēginājumos runājam latviešu, somu, angļu, un, ja nepieciešams, arī citās valodās!

Uz sadziedāšanos!
www.ziemelmeita.fi

-------------

Latvialais-suomalainen kuoro, Ziemeļmeita aloittaa uuden kauden ja kutsuu joukkoonsa uusia laulajia. Olet sydämellisesti tervetullut liittymään joukkoomme!

Kuoro Ziemeļmeita on ottanut suunnakseen Latvian Laulujuhlat heinäkuussa 2023. Et ole vielä myöhässä.