Par Latvijas vēstniecības darba laiku 2021. gada augustā

30.07.2021. 11:56

Latvijas vēstniecība Beļģijā un Luksemburgā informē par vēstniecības darba grafiku augustā.

Konsulāro pakalpojumu saņemšana klātienē un neklātienē būs iespējama līdz 20. augustam.  Ja jums ir nepieciešams atjaunot pasi vai ID karti, lūdzam pieteikties klātienes vizītei vēstniecības elektroniskajā pierakstu sistēmā https://pieraksts.mfa.gov.lv/lv/belgija/index. Pārējo pakalpojumu sniegšana iespēju robežās tiks nodrošināta attālināti.

Saistībā ar konsulārās amatpersonas atvaļinājumu konsulārie pakalpojumi vēstniecībā netiks sniegti laikā no 20. augusta līdz 3. septembrim. Šajā laikā vēstniecībā saņemtie pieprasījumi tiks reģistrēti, tomēr pakalpojuma saņemšanai būs jārēķinās ar ilgāku laiku, jo atbilde uz tiem tiks sniegta pēc konsulārās amatpersonas atgriešanās no atvaļinājuma. Atgādinām, ka lielāko daļu no vēstniecības sniegtajiem konsulārajiem pakalpojumiem ir iespējams pieprasīt un saņemt  elektroniski, izmantojot www.latvija.lv pakalpojumus.

Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem un sniegsim papildu informāciju pa telefonu +32 2 2383 236 un e-pastā – Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Savukārt konsulārās palīdzības sniegšana ārkārtas situācijās nonākušajiem tiks nodrošināta pilnā apjomā. Ja esat nonācis ārkārtas situācijā un jums nepieciešama vēstniecības palīdzība, aicinām sazināties ar mums darba laikā pa tālruni +32 2 2383 236 vai ārpus darba laika un brīvdienās – zvanot uz Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta  diennakts tālruni: +37126337711 vai rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .