Latvijas vēstniecība Beļģijā aicina pieteikties vēstniecības sekretāra amata vietai no 2024.gada jūnija

05.03.2024. 10:51

Latvijas Republikas vēstniecība Beļģijas  Karalistē izsludina konkursu uz vietējā līgumdarbinieka amata vietu “vēstniecības sekretāre(-s)” uz noteiktu laiku (sākotnējais darba līguma termiņš – 1 gads ar iespēju līgumu pagarināt) no 2024.gada jūnija.

Galvenie amata pienākumi:

-          atbildēt uz telefona zvaniem, e-pastiem;

-          uzturēt vēstniecības un vēstnieka darba kalendāru, uzņemt vēstniecības apmeklētājus, uzturēt vēstniecības kontaktu sarakstus;

-          piedalīties Latvijas amatpersonu vizīšu Beļģijā un vēstniecības rīkoto     pasākumu un tikšanos organizēšanā;

-          kārtot vēstniecības lietvedību un arhīvu: sagatavot, noformēt un reģistrēt dokumentus, organizēt dokumentu apriti un uzglabāšanu.

Prasības pretendentiem:

-        Augstākā izglītība (vai pēdējo kursu students, ja studijas atļauj pilna laika nodarbinātību);

-        Teicamas latviešu valodas zināšanas;

-        Ļoti labas angļu un franču valodas zināšanas (vismaz B2 līmenī);

-        Nīderlandiešu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību;

-        Augsta atbildības sajūta un precizitāte;

-        Labas saskarsmes prasmes;

-        Spēja strādāt dinamiskā vidē, kā arī paaugstināta stresa apstākļos.

Pretendentiem jābūt Latvijas Republikas pilsoņiem ar pastāvīgu dzīvesvietu Beļģijā, vēlams Briseles reģionā. 

Vietējā līgumdarbinieka darba līgums tiks slēgts atbilstoši Beļģijas normatīvajiem aktiem. Plānotais mēneša atalgojums: EUR 2600.00 apmērā, ietverot Beļģijas Karalistē noteiktos darba ņēmēja nodokļus. Vēstniecība nenodrošina veselības apdrošināšanu.

Pieteikšanās: 

Pretendentus lūdzam CV un motivācijas vēstuli latviešu valodā iesniegt līdz šī gada 22.martam, sūtot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi „konkurss”.

PapildinformācijaiŠī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai +32 2 2383 236

 

 

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Ārlietu ministrija informē, ka:

1) Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ārlietu ministrija, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 3, Rīga, LV 1395.

Papildus informācija par fizisko personu datu apstrādi Ministrijā ir pieejama: https://www.mfa.gov.lv/ministrija/arlietu-ministrijas-fizisko-personu-datu-aizsardzibas-noteikumi