Latvijas vēstniecība Nīderlandē aicina pieteikties kandidātus konsulārā(-s) lietveža(-des) amata vietai no 2021.gada janvāra

04.09.2020. 15:05

Latvijas Republikas vēstniecība Nīderlandes Karalistē izsludina konkursu uz vakanto vietējā līgumdarbinieka amata vietu “konsulārais(-ā) lietvedis(-e)” uz noteiktu laiku no 2021. gada janvāra uz vienu gadu ar iespēju līgumu pagarināt.

Prasības pretendentiem:

·         Augstākā izglītība

·         Augsta atbildības sajūta

·         Labas saskarsmes prasmes

·         Precizitāte

·         Iemaņas darbā ar datoru un biroja tehniku

·         Zināšanas lietvedībā un dokumentu arhivēšanā

·         Spēja strādāt komandā paaugstinātos stresa apstākļos

·         Ļoti labas latviešu un angļu valodas zināšanas; par priekšrocību tiks uzskatītas nīderlandiešu un citu svešvalodu zināšanas

Pretendentiem jābūt Latvijas Republikas pilsoņiem ar pastāvīgu dzīvesvietu Nīderlandē. Iepriekšēja pieredze valsts pārvaldē, administratīvā vai lietvedības darbā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Vietējā līgumdarbinieka darba līgums tiks slēgts atbilstoši Nīderlandes normatīvajiem aktiem. Plānotais mēneša atalgojums: 2300 eiro (bruto).

Pieteikšanās: pretendentus lūdzam CV un motivācijas vēstuli latviešu valodā iesniegt līdz šī gada 20. septembrim, sūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi „konkurss”.

Papildinformācijai: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai 070 306 5000

 

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Ārlietu ministrija informē, ka:

1) Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minēto Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ārlietu ministrija, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 3, Rīga, LV 1395.

Papildu informācija par fizisko personu datu apstrādi Ministrijā ir pieejama: https://www.mfa.gov.lv/ministrija/arlietu-ministrijas-fizisko-personu-datu-aizsardzibas-noteikumi