Latvijas vēstniecība Nīderlandē aicina pieteikties kandidātus konsulārā(-s) lietveža(-des) amata vietai no 2023. gada janvāra

30.08.2022. 16:21

Latvijas Republikas vēstniecība Nīderlandes Karalistē izsludina konkursu uz vietējā līgumdarbinieka amata vietu “konsulārais(-ā) lietvedis(-e)” uz noteiktu laiku no 2023. gada janvāra uz vienu gadu ar iespēju līgumu pagarināt.

Galvenie amata pienākumi:

-           Vēstniecības apmeklētāju pieņemšana konsulārajos jautājumos;

-           Sniegt atbildes uz telefona zvaniem un elektroniskā pasta vēstulēm konsulārajos jautājumos;

-           Atbildēt par vēstniecības konsulāro jautājumu lietvedību;

-           Sekot līdzi aktualitātēm Nīderlandes Karalistē jomās, kas skar Latvijas valstspiederīgo interešu aizsardzību;

-           Sagatavot konsulāro informāciju ievietošanai vēstniecības mājas lapā un sociālo tīklu kontos;

-           Piedalīties vēstniecības publiskās diplomātijas pasākumu organizēšanā.

Pretendentiem jābūt Latvijas Republikas pilsoņiem ar pastāvīgu dzīvesvietu Nīderlandē, vēlams Hāgas tuvumā. Nepieciešamas ļoti labas latviešu un angļu valodas zināšanas; par priekšrocību tiks uzskatītas nīderlandiešu un citu svešvalodu zināšanas.

Pretendentam jābūt ar augstāko izglītību, labām saskarsmes prasmēm, augstu atbildības sajūtu, precizitāti, iemaņām darbā ar datoru un biroja tehniku, zināšanām lietvedībā un dokumentu arhivēšanā, kā arī ar spēju strādāt komandā paaugstināta stresa apstākļos. Iepriekšēja pieredze valsts pārvaldē, administratīvā vai lietvedības darbā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Vietējā līgumdarbinieka darba līgums tiks slēgts atbilstoši Nīderlandes normatīvajiem aktiem ar mēneša atalgojumu 2300 eiro (bruto). Vēstniecība nenodrošina dzīvesvietu un veselības apdrošināšanu.

Pieteikšanās: pretendentus lūdzam CV un motivācijas vēstuli latviešu valodā iesniegt līdz šī gada 18. septembrim, sūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi „konkurss”.

PapildinformācijaiŠī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai 070 306 5000

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Ārlietu ministrija informē, ka:

1) Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ārlietu ministrija, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 3, Rīga, LV 1395.

Papildus informācija par fizisko personu datu apstrādi Ministrijā ir pieejama: https://www.mfa.gov.lv/ministrija/arlietu-ministrijas-fizisko-personu-datu-aizsardzibas-noteikumi