Aicinām diasporas uzņēmējus, profesionāļus un studentus piedalīties forumā “Latvija fokusā” Amsterdamā

15.04.2024. 14:22
Aicinām diasporas uzņēmējus, profesionāļus un studentus piedalīties forumā “Latvija fokusā” Amsterdamā

Pasaules Brīvo latviešu apvienība (PBLA) un Latvijas Republikas Ārlietu ministrija aicina diasporas uzņēmējus, savas nozares profesionāļus, diasporas organizācijas pārstāvjus un aktīvus studentus piedalīties forumā “Latvija fokusā” 25. maijā Amsterdamā, “Hotel Casa”.

Pasākuma mērķis ir informēt diasporas uzņēmējus, nozaru profesionāļus, studentus un citus diasporas aktīvistus par ģeopolitikas un ekonomikas aktualitātēm Latvijā, tāpat arī nodrošināt kontaktu un ideju apmaiņu starp diasporas latviešiem.

Pasākuma mērķauditorija ir latvieši Nīderlandē, kuri aktīvi darbojas savā nozarē, t.sk. arī studenti, kuri ir gatavi uzsākt vai attīstīt sadarbību ar Latviju.

Pasākuma norises laiks: 11.00 - 16.00

Pasākuma norises vieta: Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC, Amsterdama, Nīderlande.

Lai starp pirmajiem saņemtu informāciju par reģistrāciju pasākumam, kad tā būs atvērta, atstāj savu e-pastu  šeit.

Pasākumu rīko Pasaules Brīvo latviešu apvienība (PBLA) sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un Latvijas eksportētāju asociāciju “The Red Jackets”.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, rakstiet Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.