Reģistrējies diasporas uzņēmēju, profesionāļu un studentu forumam “Latvija fokusā” Amsterdamā

25.04.2024. 12:54
Reģistrējies diasporas uzņēmēju, profesionāļu un studentu forumam “Latvija fokusā” Amsterdamā

2024. gada 25. maijā no plkst. 11.00 līdz 16.00 Amsterdamā, Nīderlandē, Hotel Casa norisināsies forums “Latvija fokusā” diasporas uzņēmējiem, profesionāļiem un studentiem, kura mērķis ir informēt Latvijas diasporu par Latvijas un Nīderlandes ģeopolitikas un ekonomikas divpusējām aktualitātēm, nodrošinot kontaktu un ideju apmaiņu starp diasporas latviešiem.

Pasākumam reģistrēties iespējams šeit: https://forms.gle/bLQgbBZRGYAwphMW8

Forumā ar saviem stāstījumiem un pārdomām piedalīsies eksperti no Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas, Latvijas Bankas, Pasaules Brīvo latviešu apvienības, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Latvijas eksportētāju asociācijas “The Red Jackets” un Latvijas uzņēmuma “Printful”.

Plašāka programma pieejama šeit.

Pasākumu rīko Pasaules Brīvo latviešu apvienība sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Latvijas eksportētāju asociāciju “The Red Jackets”.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, rakstiet Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.