Latvijas vēstniecība Nīderlandē izsludina pieteikšanos praksei no 2024. gada septembra

19.06.2024. 11:08
Latvijas vēstniecība Nīderlandē izsludina pieteikšanos praksei no 2024. gada septembra

Ja esi ieinteresēts/-a starptautiskajās attiecībās, Hāgā esošajās starptautiskajās organizācijās un Latvijas interešu pārstāvībā ārvalstīs, aicinām pieteikties praksei Latvijas vēstniecībā Nīderlandē. Praksē sniedzam iespēju darboties nelielā komandā un iegūt pieredzi darbā ar visdažādākajiem vēstniecības ikdienas uzdevumiem. 

Prakses uzsākšana plānota 2024. gada septembrī. Prakses ilgums: 3-6 mēneši. 

Pieteikšanās: pretendentus lūdzam CV un motivācijas vēstuli latviešu valodā iesniegt līdz šī gada 1. jūlijam, sūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi „prakse”.

PapildinformācijaiŠī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai 070 306 5005.

Prakse ir bez atlīdzības.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi 13.pantu, Ārlietu ministrija informē, ka:
1)    Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;
2)    piesakoties, kandidāts piekrīt savā pieteikumā norādīto datu apstrādei un uzglabāšanai 1 gadu pēc konkursa noslēguma. Ja kandidāts nevēlas, lai dati tiktu saglabāti, lūdzam to norādīt pieteikumā;
3)    Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ārlietu ministrija, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 3, Rīga, LV 1395.


Papildu informācija par fizisko personu datu apstrādi Ārlietu ministrijā ir pieejama: https://www.mfa.gov.lv/lv/personas-datu-apstrade-latvijas-republikas-arlietu-ministrija