Latvijas vēstniece Ilze Rūse un Latvijas goda konsuli Zviedrijā apliecina gatavību turpināt veicināt Latvijas atpazīstamību Zviedrijā

23.11.2021. 21:09
Latvijas vēstniece Ilze Rūse un Latvijas goda konsuli Zviedrijā apliecina gatavību turpināt veicināt Latvijas atpazīstamību Zviedrijā

Latvijas vēstniecībā Stokholmā 2021.gada 23. novembrī vēstniece Ilze Rūse tikās ar Zviedrijā esošajiem Latvijas goda konsuliem. Latvijas vēstniece Zviedrijā Ilze Rūse un LIAA pārstāvniecības Zviedrijā vadītājs Valters Jēkabsons iepazīstināja goda konsulus ar Latvijas vēstniecības Zviedrijā prioritātēm un plānotajiem pasākumiem 2022. gadā. Tikšanās laikā tika pārrunātas turpmākās Latvijas sadarbības padziļināšanas iespējas ar goda konsulu pārstāvētājiem reģioniem, kā arī Zviedriju kopumā. Vēstniece Ilze Rūse aicināja goda konsulus strādāt kopīgi pie Latvijas atpazīstamības veicināšanas Zviedrijā, pie kontaktu veidošanas starp uzņēmējiem un pētniekiem.

Vēstniece pauda gandarījumu iepazīties ar goda konsuliem klātienē, kā arī pateicās vēstniecības vārdā goda konsuliem par viņu paveikto un sniegto atbalstu pēdējo gada laikā, neskatoties uz pandēmijas radītajiem ierobežojumiem.

Sarunā klātienē piedalījās goda konsuli Egils F. Linge, Stafans Nordtsrēms (Staffan Nordström), Andreass Pitliks (Andreas Pitlik), Jūnass Stēns (Jonas Steen) un Peteris Šelds (Peter Sköld). Attālināti sarunā piedalījās goda konsuli Agrita Mārtiņsone un Šels Jelms (Kjell Hjelm), kā arī goda konsula kandidāts Hokans Brīnilsons (Håkan Brynielsson).

Iepriekšējā sanāksme notika tieši pirms gada 2020. gada 23. novembrī attālināti.

Sīkāk par goda konsuliem: https://www2.mfa.gov.lv/stockholm/vestnieciba/latvijas-goda-konsuli-zviedrija