Pasu/ eID karšu noformēšana sestdienās

10.02.2023. 09:21

Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc personu apliecinošu dokumentiem (pases/ eID kartes), vēstniecība ir radusi iespēju nodrošināt Konsulārās nodaļas darbu desmit sestdienas 2023. gada februārī, martā, aprīlī un maijā. Sestdienās apmeklētāji tiek pieņemti TIKAI pasu un eID karšu noformēšanai.

Vēršam uzmanību, ka pieraksts tiek atvērts pakāpeniski. 

8. februārī atvērts pieraksts uz 18. un 25. februāri. 

22. februārī atvērts pieraksts uz 11. un 25. martu.

1. martā atvērts pieraksts uz 4. martu un 18. martu.

22. martā tiks atvērts pieraksts uz 1. un 15. aprīli.

5. aprīlī tiks atvērts pieraksts uz 22. aprīli un 13. maiju.

! Atgādinām, ka gadījumos, kad apmeklējums rezervēts, bet nav iespēju uz to ierasties, lūdzam SAVLAICĪGI vismaz divas dienas iepriekš atcelt savu apmeklējumu, izmantojot pieraksta apstiprinājuma e-pastā atsūtīto saiti. Tikai savlaicīgi atceļot rezervāciju, atcelto apmeklējuma laiku ir iespēja izmantot citam apmeklētājam.

Pieteikties uz apmeklējumu var elektroniskajā pieraksta sistēmā: https://pieraksts.mfa.gov.lv/lielbritanija

Pieraksts darba dienām tiek atvērts kā parasti katru pirmdienu plkst. 9.00 no rīta uz vienu nedēļu 6 nedēļas uz priekšu.

SVARĪGI REZERVĒJOT APMEKLĒJUMU

  • Elektroniskajā sistēmā uz pases/ eID kartes noformēšanu nepieciešams pierakstīt TIKAI to personu, kurai tiek pieteikts dokuments. Pavadošās personas NAV jāieraksta pieraksta sistēmā. Piemēram, ja pase jāizgatavo bērnam, pieraksta sistēmā reģistrē TIKAI bērnu.
  • Lai nodrošinātu raitu pakalpojuma sniegšanu uz apmeklējumu jāierodas PRECĪZI norādītajā laikā. Līdzi jāņem VISI dokumenti un AIZPILDĪTAS veidlapas, kas norādīti, reģistrējoties apmeklējumam pieraksta sistēmā. Veidlapas ir pieejamas arī vēstniecības mājaslapā: https://ej.uz/qwev. Diemžēl pakalpojumu nebūs iespējams sniegt, ja iztrūks nepieciešamie dokumenti.

Informācija par pieteikšanos pasei/ eID kartei atrodama vēstniecības mājaslapā https://www2.mfa.gov.lv/london/konsulara-informacija/pases-personas-apliecibas-eid-kartes .