Aicinājums uz Latvijas svētku pikniku Liverpūlē ar grupu "Sudden Lights"

14.04.2023. 16:38

2023. gada 1. maijā Liverpūlē Latvijas vēstniecība Apvienotajā Karalistē sadarbībā ar LIAA, Daugavas Vanagu fondu un Bērzes Strazdiem organizē svētku pikniku, lai atzīmētu Satversmes sapulces sasaukšanas 103. gadadienu (1. maijā) un Latvijas neatkarības atjaunošanas 33. gadadienu (4. maijā).

Svētku piknikā piedalīsies tautiešu dziesmu, deju kolektīvi un Latvijas pārstāvji Eirovīzijas dziesmu konkursā - grupa “Sudden Lights”. Svētku pikniks būs lieliska iespēja kopā svinēt piederību Latvijai, izbaudīt Latvijas kultūras un tradīciju dažādību un kopīgi atbalstīt grupu “Sudden Lights” ceļā uz Eirovīzijas pusfinālu!

Aicinām ņemt līdzi ģimenes, draugus un radus, āra krēslus, piknika segas un pārtikas grozu (bez alkoholiskiem dzērieniem, jo tos varēs iegādāties uz vietas), Latvijas karodziņus un citus patriotiskus simbolus, lai Liverpūlē redz, kā Latvija svin!

Piknika sākums plkst. 13.00 un noslēgums plkst. 16.00. Pikniks notiks "The Isla Gladstone Conservatory" (adrese: 1 Anfield Rd, Anfield, Liverpool L4 0TD (daļa no Stanley Park)) zaļajā āra teritorijā, tāpēc aicinām atcerēties par laikapstākļiem piemērotu apģērbu.

Ar alu cienās latviešu uzņēmums Apvienotajā Karalistē "Contrast Brew Co."

Bezmaksas biļetes pieejamas šeit: bit.ly/3AhD3A9